Energie werkt

Energie werkt, en ik werk met energie. En jij ook. Misschien niet altijd bewust. Energie doet ook iets met je. Soms voel je dat, en soms ook niet, en wil je dat wel. Voelen.

Is dit iets voor jou?

Ik ben er voor jou. Jij die zich niet gezien voelt. Die zich soms onbegrepen voelt, alleen voelt in een groep. Die zich soms geen raad weet met de dingen die hij of zij voelt. Met de energie van anderen die aan je blijft kleven. De emoties van anderen die van invloed zijn op jouw emoties. Wanneer het allemaal teveel wordt. Wanneer die emmer overloopt.

Voor degene die wel iets heeft met energie(werk), en chakra‚Äôs maar ook voor degene die dat (nog) niet heeft en het wil ervaren. Voor degene die wel wat hulp kan gebruiken. Ik nodig je van harte uit.     

Deur

Reading

Hoe leg ik uit wat een reading is?

Voor mij is dat gezien worden. Alle mooie dingen en alle pijnlijke dingen, waarvan ik weet dat ze er zitten en dat ze me in de weg zitten. En soms weet ik niet dat er iets is wat mij weerhoudt, blokkeert, of mij andere keuzes doet maken dan ik zou verwachten of zou wensen. Dan kan het helpen dat te laten lezen.

 

Je herkent het gevoel misschien. En je weet niet zo goed wat er is. Ik kan je daarbij helpen. Ik kan dat lezen wat je zelf even niet kan zien, en wat je in de weg kan zitten. Door te benoemen wat er is, ontstaat er vaak al ruimte. Wordt er iets aangeraakt waardoor verandering mogelijk is. 
Ik los niets op voor je. Wil je weten wat je met je leven aan moet? Die vraag beantwoord ik niet. Maar wel de vraag of de vragen die daaronder zitten. Ik kijk graag samen met jou naar je vraag, en wil jou graag zien.


Healing

En wanneer je een healing wilt, kan dat uiteraard ook. Voor wanneer je ontspanning zoekt, je niet lekker in je vel voelt maar niet weet waarom, wanneer je je leeggezogen voelt. Een healing helpt je energie weer te laten stromen. Zorgt dat je weer in je eigen energie komt. De energie van anderen die je misschien meeneemt, kan weer terug naar waar die energie hoort te zijn. Een healing kan oude stukjes pijn aanraken en wat draaglijker maken. Een healing geeft jou de ruimte. 

Tijdens een healing kan het zeker voorkomen dat ik wat lees bij je. En omgekeerd kan een reading aanleiding zijn voor een healing. 

Bij alle vormen van energiewerk gaat het om het moment. Wat er op dat moment nodig is en wat jij nodig hebt.


All things are connected

Tarieven

  • Reading (op afstand) uurtarief: 65,- (duurt een reading langer dan een uur, maken we een nieuwe afspraak)
  • Healing (op afstand) half uur 35,-


Betalen bij voorkeur via een Tikkie.

Ik maak tijd vrij in mijn agenda, en jij ook. Mocht het zo zijn dat je de afspraak moet annuleren (en dat kan altijd gebeuren), zou ik het fijn vinden wanneer je dat 24 uur van te voren doet. Dat zal ik ook doen, mocht zich dat voordoen.


Waar

Healen en readen zijn niet aan een plaats gebonden. Beiden kan ik op afstand doen. 

 

In verband met een verhuizing kan ik momenteel alleen afstandshealingen/-readingen doen. 

Ik verwacht vanaf januari 2020 weer live healingen en readingen te kunnen geven.
Locatie: Rijswijk